Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STOF


Orienteringen växer i Stockholm, därför utökade StOF lägerverksamheten med ett Gulläger på Domarudden i juni.
 
Drygt ett hundratal stockholmsungdomar drar till Idrefjäll för det årliga Rikslägret 25-30 juni.
 
Nu drar det ihop sig till historiens första Domaruddsläger i juni. Läs mer för PM.
 
När Svenska Orienteringsförbundet presenterade de uttagna till svenska VM-truppen som ska kämpa om medaljer i Estland om några veckor, då är tre från Stockholm.
 
StOF:s ordförandeträff för våren sker på StOF-kansliet i Solna måndag den 12 juni. Lättare ätbart från 17.30, mötesstart 18.00
 
Örebro står som värd för alla SM-tävlingarna i orientering 2017. Första helgen i juni var det medaljer på sprintdistanserna som stod på spel intill Örebro Slott.
 

Helena Jansson i superform

(2017-06-01 13:34)
Det är helt otroligt vad det går bra, inte minst för Helena Jansson som vid världscuptävlingarna i Finland satte många fina spikar och även utmanade "väldens bästa" Tove Alexandersson.
 
Skönt väder, bra träning och rolig glass-10mila avslutade vårsäsongens 13-14 träffar varandra.
 

Oj, Ravinen leder

(2017-05-24 07:14)
Det blev spännande när andra deltävlingen i Ungdomsserien avgjordes på tisdagskvällen. Ravinen gick till topp, men Järfälla hade mest poäng.
 
15-16 projektet hade i och för sig säsongsavslutning i mars. men nu är det en specialaktivitet, utvecklingsläger i Umeå.
 

Lyckat sommarläger

(2017-05-22 08:59)
Vem kunder tro att det skulle blir sommar precis lagom till sommarlägret på Lillsved? Efter en kylslagen vår vände det och från fredagens sprinttävling till lördagens avslutande terränglöpning var det sol och härlig värme. Det flaggar vi för
 
Uttagningen till Junior-VM är klar. Inte överraskande är Simon Hector och Simon Imark klara för sina fjärde respektive tredje JVM.
 
När avslutningen i Svensk Orienterings elitscirkus avgjordes i Bollnäs, vann Stockholmsklubbarna tre guld, ett silver och ett brons. Man skulle nästan vilja skriva Stockholm League
 

Få bakdelen ur vagnen!

(2017-05-12 11:04)
På onsdag i anslutning till Stockholm City Cup på Skeppsholmen, kallar StOF till Junior och Elitmiljöträff. Alla klubbar med verksamhet för ungdom/junior/elit förväntas sända en representant.
 
Man får vara glad för att kvällen var kall, men inte gästades av snöbyar eller hagel. Det var många som hade bråttom till mål och det värmande överdraget. Snabbast var Gustav Bergman och Helena Jansson, Ravinens världsstjärnor.
 

 Naturpasset

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Orientera mera!

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info