Bromma Vällingby Skid&Orienteringsklubb

BVSOK hör hemma i Västerort och har en fantastiskt belägen klubbstuga invid Mälarens strand, strax innan Kanaanbadet. Från den tränar vi regelbundet i Grimstaskogen och kan avsluta med Bastu och ett dopp i sjön från egen badbrygga året runt.

Vi är en aktiv klubb, medlem i 10MILA föreningen och årligen arrangerar vi andra stora och mindre arrangemang. Träningsmöjligheter på andra kartor samt inomhusträning under vinterhalvåret finns också med på programmet. Vi är dryga 200 medlemmar varav mer än hälften är aktiva med träning, tävling, banläggning och annat som hör verksamheten till, dessutom har vi några entusiaster med skidåkning som intresse. Vi har som målsättning att ha kavlelag till de flesta stafetter. BVSOK har ungdomsverksamhet och erbjuder nybörjarkurs för den som vill.

Vi välkomnar alla som vill och redan kan orientera samt alla Ni som vill lära Er. Och alla Ni som bara vill springa i motionsspåret och bada bastu efteråt eller åka skidor, men vi kan inte utlova någon snö vid klubbstugan.

För vidare information om medlemsskap och träning hänvisar vi till andra rubriker på hemsidan.

Uppdaterad: 2017-08-24 21:18
Skribent: Styrelsen