Klubbstugan

Klubbstugan - Bastun

Man når den med bil från Råcksta-rondellen via Kanaans väg eller med T-bana till Råcksta alternativt Blackeberg och 10 min promenad.Stugan ligger på vänster sida ned mot Mälaren stax före Kanannbadet.

Klubbstugans bastu är öppen för allmänheten på följande tider:

SÖNDAGAR
ONSDAGAR
FREDAGAR
Avgift 45 kr, pensionärer och ungdom 35 kr.

Före bastubadet rekommenderas Grimstaskogens elljusspår (ca 5 km) eller vår uppmärkta V-spår på ca 8 km att träna på. Karta över Grimstaskogen finns att köpa, se under rubrik Kartor. Efter bastun är det alltid möjligt att kyla av sig i Mälarens vatten från vår badbrygga, öppet vatten året runt.

Hyr gärna klubbstugan

• Till klubbträningar & tävlingar
  • Enklare logi i samband med någon tävling/täning
  • Företagsaktiviteter i skog och mark

Stugan har omklädningsrum med dusch och bastu för damer respektive herrar. Ett klubbrum med goda sittmöjliheter för 20-25 personer samt ett litet pentry med kokplattor och mikrovågsugn.

För närmare upplysningar och bokningar, kontakta Henrik Johansson i stugkommittén på telefon 0708-161515, eller e-post This is a mailto link

Uppdaterad: 2016-04-03 21:24
Skribent: Styrelsen