Hoppa till sidans innehåll

BVSOK Nyhetsbrev nr. 14

25 AUG 2020 08:22
Här kommer en liten blänkare om det nyhetsbrev från styrelsen som skickades med e-post förra veckan. Det står om kommande aktiviteter i Bromma-Vällingby SOK.
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 08:22

Länk till BVSOK Nyhetsbrev nr. 14

Jag vill även lyfta en annan viktig fråga! Lördagen den 19:e september, d.v.s. om drygt tre veckor, ska vi i BVSOK arrangera en kretstävling i Ungdomsserien. Självklart ligger stor vikt vid att utforma arrangemanget efter rådande rekommendationer och StOF har tagit fram olika förslag på hur en OL-tävling kan gå till utan att samla för många människor på för liten yta. Förra årets kretstävling i Grimsta lockade 126 deltagare och vi kan nog förvänta oss ungefär samma deltagarantal i år. Tävlingen har placerats på en lördag för att kunna erbjuda ett större startdjup. Eftersom det kan bli aktuellt med flera olika start- och målplatser så uppskattar jag att vi kan behöva 10-20 funktionärer under tävlingsdagen. Detta tror jag att vi kan lösa på ett bra sätt. 

Tveka inte att höra av dig till This is a mailto link om du kan tänka dig att hjälpa till som funktionär på denna tävling!

 

Skribent: Henrik Wiklund
E-post: Adressen Gömd

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info