Hoppa till sidans innehåll

Bromma-Vällingby SOK firar 30 år och alla medlemmar är bjudna på kalas!

27 JUN 2019 06:31
Boka in eftermiddagen och kvällen, lördagen den 7:e september, för att vara med och fira BVSOK.
  • Skapad: 27 JUN 2019 06:31

Kort historialektion:
Vid årsmötet 1989 beslutades att de två orienteringsklubbarna Bromma OK och Vällingby SOK skulle slå sig samman och bilda den nya klubben Bromma-Vällingby SOK. Detta var 30 år sedan vilket vi vill fira med en fest för klubbens medlemmar!
Alla detaljer för festen är självklart inte spikade men vi vill gärna gå ut med datumet tidigt så att så många som möjligt kan vara med. Det kommer inte bara bli fest på kvällen utan vi kommer även att arrangera Medel-KM på eftermiddagen. Planen är att hålla festen i klubbstugan och avgöra klubbmästerskapet i Grimstaskogen. Så boka in lördagen den 7:e september i kalendern!
Vi söker därför personer som vill vara med och fixa med festen eller KM-tävlingen. Tanken är att vi ska beställa mat från en cateringfirma så det vi behöver hjälp med är främst att pynta och ställa i ordning samt personer som vill hålla i några roliga aktiviteter under kvällen. Vi söker även ett par personer som kan arrangera tävlingen på eftermiddagen. Om du känner att någon av dessa uppgifter skulle vara roliga så tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen.
Skribent: Patrik Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info