Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev nr 7, 2016

14 SEP 2016 21:11
Det senaste nyhetsbrevet har gått ut med mail. Adresserna hämtas från Eventor. Jag lägger så klart upp det här också!
  • Skapad: 14 SEP 2016 21:11

Nyhetsbrev nr 7, 2016

25-manna

Lördagen den 8:e oktober avgörs årets upplaga av 25-Mannastafetten. Klubben har anmält ett lag (25 löpare) och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och springa. Laget måste bestå av löpare i alla olika åldrar och det finns sträckor i alla olika svårighetsgrader. Alla som anmäler sig kommer att vara garanterade att få springa då de som inte får plats i BVSOK ́s lag kommer att springa i ett kombinationslag tillsammans med löpare från Järfälla OK. Är du intresserad av att vara med och representera BVSOK i världens största stafett? Skicka då ett mail This is a mailto link och ange namn, födelseår och eventuellt SportIdentnummer.

KM 2016

Nu är datumen för årets två sista klubbmästerskap spikade. Natt-KM kommer att avgöras onsdagen den 12:eoktober och Ultralång-KM söndagen den 20:e november. Tävlingsområden är inte spikade än men mer info kommer på bvsok.se så fort vi vet mer.

Alle-man-ut

22 deltagare från BVSOK tog chansen att vara med på medel-DM som var höstens Alle-man-ut-tävling. Håll utkik på hemsidan samt i ett framtida nyhetsbrev för vilken som blir vårens Alle-man-ut! Då ska vi bli över 30 deltagare!

DM-medaljer

Under året har fyra individuella DM-tävlingar avgjorts: sprint, lång, medel och natt. Det blev inget medaljrekord direkt, men tre personer lyckades ta sig upp på prispallen i år: Anders Nilsson tog hem segern i H12K på DM medel där även Sandra Nilsson tog brons i D14K. Tage Sandberg tog brons på DM sprint i klassen H70.

KM-medaljer

Tre klubbmästerskap har hittills avgjorts i år: Lång, medel och sprint. I lång och medel (samt natt och ultralång) så krävs det minst tre startande i junior- och vuxenklass för att klassen ska vara KM-värdig. I ungdomsklasserna räcker det med minst en startande. Klubbens sprint-KM avgörs med Thure Lundbergs handicaptabell vilket innebär att alla tävlar mot alla och endast en KM-segrare koras. Hittills har följande personer tagit hem en KM-medalj:

Lång: Elin Bjessmo – D16, Anders Nilsson – H12, Thomas Babtist – H45, Matz Tapper – H50.

Medel: Elin Bjessmo – D16, Tim Sandgren – H16, Selma Carlson – D12, Anders Nilsson – H12, Tova Sandgren – D10, Ola Holgersson – H45, Matz Tapper – H50.

Sprint: Kristin Nilsson

Grattis till alla segrare och vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med och kämpa om de två sista KM-medaljerna i natt- och ultralång-KM.

/Styrelsen

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info