Hoppa till sidans innehåll

Teknikträning extern karta v.15-16

10 APR 2021 20:02
Vecka 15-16 är det Väsby OK som arrangerar träning. Banan kommer endast vara möjlig att springa torsdag 15/4, pga markägarens önskemål.
Samlingsplats är Roserberg slott.
Kontakta This is a mailto link för karta.
  • Uppdaterad: 10 APR 2021 20:02

Väsby OK har tyvärr bara fått tillstånd från markägaren att nyttja det här området under en specifik dag, så därför får denna träning endast nyttjas torsdag den 15 april.


Samling:
Parkering vid Rosersbergs slott - https://kartor.eniro.se/m/iUldf.

Start:
Eftersom flera klubbar kommer vara här samtidigt har vi två startplatser som ligger ett par hundra meter från parkeringen. Lång & orange på en start och mellan & kort på den andra. Det är även ett utbrutet mål.

Träningens upplägg:
Tanken är att man ska kunna öva på tempoväxlingar. Delar av banan har små korta partier med kontrollplock som sedan följs av lite längre sträckor där man kan försöka grovorientera i högre fart.

Banor:
Långa: 7620 meter
Mellan: 5740 meter
Korta: 4170 meter
Orange: 4220 meter


Karta:
Skala: 1:7500
Denna karta tillhör Sigtuna OK och har ett par år på nacken, men stämmer i stora lag bra. Delar av området har blivit angripet av granbarkborren och därför har man skövlat på vissa mindre ställen och dessa nya hyggen är inte med på kartan. Men vi tror inte att det ska påverka er orientering speciellt mycket ändå. Utöver det så tycks man hugga ner lite mindre träd här och där, så terrängen kan bitvis vara lite brötig. Ett par mindre stigar har blivit uppkörda med skogsmaskin så dessa är i verkligheten lite större och tydligare än vad de är på kartan.

Skribent: Patrik Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info