Hoppa till sidans innehåll

Vad vet du om klubbens historia? Har du några spännande eller roliga historier om BVSOK?

29 AUG 2019 07:12
Lördagen den 7:e september firar vi att Bromma-Vällingby SOK fyller 30 år detta år. Nu jagar vi historier, anekdoter, fakta, bilder mm. mm. att förgylla festen med!
  • Skapad: 29 AUG 2019 07:12

Sitter du på någon rolig historia eller kanske en spännande berättelse från någon tävling som du har sprungit? Du kanske har tagit bilder som inte har visats för andra klubbkompisar än? Tveka då inte att skicka in dem till This is a mailto link så funderar vi ut något bra sätt att presentera detta. Det kan alltså vara nästan vad som helst som har med BVSOK att göra, korta texter, långa texter, egna bilder, resultatlistor mm.
Vi är även på jakt efter BVSOK-kläder av lite äldre modell. Så kolla längst in i garderoben om du hittar någon gammal nylonblus eller klubbjacka. Ta en bild på fynden och skicka bilderna till This is a mailto link
Vi vet att det är många i klubben som sitter på massor av minnen och historier från tiden innan BVSOK. Dessa ska självklart också bevaras på något sätt men just vid denna fest så fokuserar vi på minnen efter sammanslagningen av Bromma OK och Vällingby SOK.
Glöm heller inte att anmäla dig till festen och Medel-KM. All info om detta finns i andra nyheter här på hemsidan.
Skribent: Patrik Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info