Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STOF


Då har vi kommit in i orienteringsåret 2022, dags för tredje deltävlingen i StOF:s nattcup, Mareld Stockholm By Night.
 
Hur kommer inbjudan till projekt 15-16 för säsongen 2022, öppet för ungdomar födda 2006 och 2007.
 
SOFTs nya introduktionsutbildning för tränare inom orientering arrangeras lokalt och de finns nu två tillfällen att välja på.
 
Stockholms OF och Upplands OF kommer genomföra en banläggarutbildning med start 1 december. Det blir en blandning av webbträffar och fysisk träff. Anmälan via Eventor.
 
 
Lördag den 14 november träffades klubbarna för att dra upp riktlinjerna för kommande säsong. Coronapandemin har inneburit nya vinklar och nya utmaningar som behövde diskuteras.
 
OK Österåker och Waxholms OK är precis i färd att finputsa detaljerna inför Natt-SM i Åkersberga fredag den 5 november. En dags vila och sedan väntar det uppskjutna SM-ultralånga för juniorerna och Höstlunken för resten.
 

Avslutning i projekt 15-16

(2021-10-26 13:03)
Välkomna alla 2021 års 15-16 på avslutning!
 

Nystart för utbildningar

(2021-10-07 12:37)
Vi går mot normaliserad verksamhet men också mot utbildningssäsongen 2021-2022. StOF-kansliet tar i samarbete med SOFT och RF-SISU Stockholm ett omtag kring kursutbudet.
 
Även i år tvingas 25manna ställa in. Anledningen är att nödvändiga tillstånd inte kommer att kunna beviljas på grund av pandemin.
 
Helgen 6–8 augusti genomfördes SM i MTBO i Örnsköldsvik. På programmet stod sprint, långdistans och medel. I D21 dominerade vi som distrikt med att ta guld- och silver på alla tre distanserna.
 
Med regeringens lättnader kan vi från 1 juli arrangera tävlingar med fler än 900 deltagare. Vi ska bara se till att vi minimerar kontaktytorna och inte skapar trängsel i samband med orientering.
 
Svenska Orienteringsförbundet har lagt örat mot rälsen och tror att lättnader är på gång.
 
Efter att ha legat väldigt lågt under flera månader så kom juniorverksamheten äntligen igång när FMH och Regering lättade på trycket. Förberedelseresa till Gotland stod på programmet.
 
Den vårliga träffen med klubbarna (ordförande och styrelserepresentanter) genomfördes digitalt måndag den 7 juni..
 

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bvsok@hotmail.se

Se all info