Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STOF


Kartor och mark är de två viktigaste förutsättningarna för vår sport. Registerhållningen och godkännandeprocessen av kartor har varit bristfällig i Stockholm, varför StOF:s årsmöte i mars 2020 beslutade om ett nytag.
 

Banläggarträff

(2020-10-19 11:44)
8 februari
 

Tävlingsledarträff

(2020-10-19 11:43)
1 februari
 
15-16 januari
 
18 november kl 19.30. Introduktion till distanskurs
 
Det var inte självklart att det skulle gå, men efter lite utredningsarbete har vi beslutat att det går att genomföra Mila Stockholm By Night på ett säkert sätt.
 
Vid Sprint-SM i Örebro tog Gustav Bergman sitt tredje SM-guld för året. Emma Bjessmo höll igen och blev finfin trea i D21.
 
Fysiska möten är svårt att få till smittsäkert. Därför har StOF-styrelsen beslutat att inte genomföra StOF-konventet i traditionell form. I stället planeras en mindre träff för ordföranden måndag den 9 november. Kallelse kommer, boka datumet.
 
Klasserna D20 och D35 fick avblåsas i samband med DM-helgen vid Malmsjö Gård i september. Tullinge SK bjuder nu in till omtävling lördag den 7 november i samband med Novembertävlingarna vid Lida.Märk att det är nytt datum mot vad som först angavs.
 
Tullinge SK gjorde ett ryck, Järla förra veckans bubblare
 
SM-tävlingarna i Göteborgstrakterna och Ungdoms-SM i Jönköping gick enligt förhoppningarna. Tre SM-guld och massor med topp 10-placeringar blev facit.
 
Nästan som vanligt, men inte riktigt. Andra deltävlingen i årets lite stympade U-serie går av stapeln på lördag den 19 september. Ravinen är ledare strax före Tullinge. Uppstickare är Täby som ligger trea.
 
Tullinge SK och IFK Tumba hälsar oss välkomna till Malmsjö Gård och DM-lång och medel 2020. Det blir ett coronaanpassat arrangemang i samma terräng som DM 2013.
 
Helgen 29–30 augusti arrangerade Södertälje-Nykvarn Orientering SM i MTBO på de två distanserna sprint och medel. Självklart var många stockholmsåkare på plats och det blev en hel del framgångar också.
 
Sommar går mot höst. Stockholmsarrangörerna planerar för en säsong med coronaanpassade tävlingar. Håll avstånd, men avhåll er inte är devisen.
 

 

 

Naturpasset

 

 

 

Vi finns även på Facebook

 

BVSOK - Klubbflagga

 

 

Postadress:
Bromma-Vällingby SOK - Orientering
Box 101
16212 Vällingby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bvsok@hotmail.se

Se all info