Klubbstugan

Klubbstugan - Bastun

Man når den med bil från Råcksta-rondellen via Kanaans väg eller med T-bana till Råcksta alternativt Blackeberg och 10 min promenad. Stugan ligger på vänster sida ned mot Mälaren stax före Kanannbadet.

Öppettider

Isbjörnarna hyr klubbstugans bastu så den är öppen för allmänheten på följande tider:

ONSDAGAR
FREDAGAR
SÖNDAGAR

Inget insläpp senare än 60 min före stängning.

Före bastubadet rekommenderas Grimstaskogens elljusspår (ca 5 km) eller det uppmärkta V-spåret på ca 8 km att träna på. Karta över Grimstaskogen finns att köpa, se under rubrik Kartor. Efter bastun är det alltid möjligt att kyla av sig i Mälarens vatten från vår badbrygga, öppet vatten året runt.

Hyr gärna klubbstugan

• Till klubbträningar & tävlingar
  • Enklare logi i samband med någon tävling/täning
  • Företagsaktiviteter i skog och mark
  • Stugan hyrs ej ut till privata fester för utomstående

Stugan har omklädningsrum med dusch och bastu för damer respektive herrar. Ett klubbrum med goda sittmöjliheter för 20-25 personer samt ett litet pentry med kokplattor och mikrovågsugn.

Vill du hyra vår klubbstuga så kontrollerar du först att tiden är ledig i vår Klubbstugekalender och skickar sedan en bokningsförfrågan. Eventuella frågor kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 20:38 Skribent: Styrelsen

Naturpasset